Despre noi

Aceasta este o afacere de familie.
Numele meu este Aurel Racautanu, sunt inginer de profesie si indragostit de casele frumoase.
Vreme de mai bine de 10 ani am detinut o agentie imobiliara si de aproape 20 de ani detin 2 restaurante.

Insa in 2019 am zis ca e cazul de o schimbare si am reusit impreuna cu Ioana, fiica-mea, studenta la Cluj, sa deschidem o afacere frumoasa. Printr-un START-UP am achizitionat utilaje cu care imprimam materiale textile mari.
In acest moment, suntem probabil unici producatori în România de decoruri textile personalizate prin sublimare.

Ce oferim?

Personalizare prin sublimare de înaltă calitate:
La Cameradevis.ro, ne străduim să vă oferim cele mai bune soluții de personalizare prin sublimare pentru decorațiuni textile. Tehnica sublimării ne permite să transferăm cu precizie și fidelitate imaginile, grafica și textele pe produsele noastre textile.
Rezultatul este un design vibrant, durabil și de înaltă calitate, care va impresiona pe oricine pășește în încăperea dvs.

Posibilități nelimitate de personalizare:
Cu ajutorul sublimării, puteți transforma orice decorațiune textilă într-o operă de artă personalizată. Fie că doriți să adăugați imagini cu amintiri dragi, design grafic unic sau chiar text cu semnificație specială, opțiunile de personalizare sunt nelimitate. Va unem deasemenea la dispoziyie intraga noastra colectie de imagini de la tablourile Canvas. Mai mult, prin parteneriatele incheiate cu cele mai cunoscute site-uri de imagini, posibilitatile sunt nelimitate.
Suntem aici pentru a vă ajuta să vă materializați viziunea și să creați decorațiuni care să vă reprezinte cu adevărat.

Durabilitate și rezistență de lungă durată:
Prin sublimare, designul personalizat este infuzat în țesătură, rezultând un produs rezistent și durabil.
Imaginile și culorile rămân vii și vibrante chiar și după ani de utilizare, fără să se estompeze sau să se deterioreze.
Aveți încredere că decorațiunile personalizate prin sublimare de la Cameradevis.ro vă vor bucura mulți ani de acum înainte.

Varietate de produse personalizabile:
La Cameradevis.ro, vă oferim o gamă variată de decorațiuni textile pe care le puteți personaliza prin sublimare.
De la fete de tapet textil, perne, draperii,  perdele, fete de masa, pana la tablouri canvas și multe altele, puteți alege produsul potrivit pentru a completa aspectul și atmosfera din orice cameră.
Fie că doriți să creați un decor confortabil și plin de amintiri în living, un dormitor cu o notă personală sau un birou inspirațional, sau chiar sa realizati un design unic pentru spatiul d-voastra comercial, suntem aici pentru a vă ajuta să va realizați viziunea dvs.

În concluzie, Cameradevis.ro este sursa dvs. de încredere pentru personalizarea prin sublimare a decorațiunilor textile în România.
Avem deja experiență, calitate și pasiune pentru a oferi cele mai bune servicii și produse personalizate prin sublimare.
Cu noi, veți descoperi o experiență unică de design interior, în care vă puteți transforma ideile în realitate și puteți adăuga un plus de valoare și originalitate în orice spațiu.

Asadar, nu mai așteptați!
Alegeți Cameradevis.ro pentru a vă personaliza decorațiunile textile prin sublimare și pentru a vă bucura de un decor care vă reprezintă cu adevărat. Echipa noastră dedicată și talentată este aici pentru a vă ghida în procesul de personalizare și pentru a vă oferi produse de înaltă calitate, durabile și estetice.

Vă invităm să explorați gama noastră diversificată de produse personalizabile și să începeți călătoria spre un decor unic și plin de personalitate.
Vă promitem că veți fi satisfăcuți de rezultatele finale și că veți obține decorațiuni textile deosebite care vă vor încânta și impresiona pe dvs. și pe cei dragi.

Contactați-ne astăzi și permiteți-ne să vă ajutăm să transformați casa dvs. într-un spațiu personalizat, frumos și inspirațional prin intermediul personalizării prin sublimare. Vă mulțumim pentru atenție și suntem nerăbdători să vă servim!